•  

   

  Yogastijlen

 • YOGASTIJLEN

  Hatha Yoga

  Hatha is een Sanskriet woord, dat bestaat uit twee delen: ha (zon) en tha (maan). In een hatha yoga les wordt een serie houdingen gedaan, waarbij de zon (yang) en maan (yin) energie in het lichaam weer in balans worden gebracht. De focus tijdens de les ligt op het ademen in de houdingen. Een rustigere les.

   

   

   

   

  Hatha Flow Yoga

  In een hatha flow les, beweeg je van de ene houding in de andere. Ook in deze les ligt de nadruk op het ademen in de houdingen. Door de flow wordt de les dynamischer dan een Hatha yoga les.

  YOGASTIJLEN

  Ashtanga Vinyasa Yoga

  Ashtanga Vinyasa yoga is een dynamische en krachtige vorm van yoga, waarbij de adem wordt gesynchroniseerd met een vaste serie houdingen.
  Elke houding is gelinkt aan de volgende. In feite bereidt elke houding de volgende houding voor. De interne warmte, die je aanwakkert in de houdingen, helpt je je lichaam te reinigen. Een heerlijke actieve yogales, waarna je je herboren voelt, fysiek, maar ook emotioneel en mentaal!

   

  Vinyasa Flow Yoga

  Een vinyasa flow les is voor liefhebbers van een dynamische work-out. Vinyasa flow is gebaseerd op de principes van de Ashtanga yoga. Elke houding gaat vloeiend over in de volgende met behulp van een vinyasa, die ook wordt gedaan met de flow van je in- en uitademing. Een zware les, waarbij je kracht en doorzettingsvermogen opbouwt.