Hatha Yoga Teacher Training 2014

Enthousiast en gemotiveerd hebben alle deelnemers de Hatha Yoga Teacher Training 2014  afgesloten! Elke dag om 7 uur in de ochtend begonnen we met een selfpractice. De dag vulde zich met het leren van de kriyas, pranayamas, lectures over o.a. de yogafilosofie, meditatie.

Tevens was er elke dag een les van minimaal twee uur in de hot room (40 graden), waarbij Master Dev niemand spaarde. Een waanzinnig mooie spiegel, waar iedereen veel van leerde: met name hoe om te gaan met je eigen emoties, die zich vanzelf openbaren tijdens zo’n zware les. Leerzaam ook op het vlak van de alignment van je lichaam, het opbouwen van meer kracht en het krijgen van meer flexibiliteit in je lichaam. De nadruk van de training lag op de posture clinics, waarbij 54 klassieke yogahoudingen werden ontleed en waarin je leerde welke aanpassingen je kan doen als je lichaam de houding nog niet goed kan.

Hele intensieve weken, met  heel veel humor, waar iedereen als herboren en als (nieuwe) yogaleraar uitkwam. Een aanrader voor iedereen die meer wil leren over yoga, wat yoga met je doet en dit daarna verder wil verspreiden.